Erika Karlsson

Jag älskar livet och jag älskar att träna. Personligen gillar jag tabata/intervaller, löpning, Funktionellt, massa lek och hinderbanor. Tung styrka går också hem på gymmet, men jag föredrar att jobba med kroppsvikten och utmana den. Det är kul att kunna göra chins 

Min stora dröm och pasion är att få dela all denna träningsgläden med DIG och få dig ur komfortzonen.

Work It, Love It 

Det som driver mig är min motivation att få inspirera andra att gå från att hata träning till att tycka om. Mina kunder säger ofta "Hatkärlek Erika" och Det gör mig lycklig! 

Min pappa har inspirerat mig med idrotten, jag började spela fotboll så fort jag lärde mig att gå. Han var min fotbollscoach och nu fattar jag att jag har gått i farsans fotspår. Jag hade aldrig nått juniorlandslaget utan pappas pusch, pepp och kunskap! Nu är det min tur att hjälpa andra att nå sina drömmar och mål.

De senaste tio åren har jag jobbat som personlig tränare och instruktör på bla SATS i Oslo, Actic, Word class och Munktell i Eskilstuna. Jag har även arbetat som fotbollscoach för ett av Norges bästa ungdomslag. Mitt hjärta brinner lite extra för att hjälpa fotbolls lag med FYSTRÄNINGEN inför säsongen. När jag snart når 40 så tänker jag satsa stenhårt på mitt egna företag Work it by Erika Ab 

Jag är licensierad personlig tränare och kostrådgivare genom Axelsons och Pauluns. 

Själva träningen

Vi är så flexibla att vi kan välja på att vara utomhus ,hemma hos dig eller på ditt företag. Jag erbjuder personliga timmar en och en eller flera tillsammans ( small group). Till våren/sommaren tränar vi ute i Vilsta och löper lite i backen och välter mitt traktordäck. Det är annorlunda, tuff och grymt rolig träning. Klicka på kontakta mig om du vill anmäla dig till den gruppen

2017 är Work it i full gång med Företagsfriskvård, Läs mera om vilka PT-tjänster jag erbjuder.

 

 Varför träna

Personligen tränar jag för att ha en kropp och hälsa som får mig att klara allt jag vill, när jag vill. Jag tränar för att jag gillar det och för att det gör mig stark, både fysiskt och psykiskt. Jag älskar utmaningar och tackar sällan nej till en kul utmaning. Som att hoppa fallskärm eller köra Enduro med pt kunder. I sådana lägen krävs både styrka, balans, smidighet och mod. Men jag tränar också för att kunna fortsätta ta trappen upp till andra våningen eller orka gå en hel dag i skogen. Jag tror att ett aktivt liv ger oss ett rikare liv.

Att få hjälpa människor och se deras glädje är för mig helt obeskrivligt. Jag har hittat mitt drömjobb och det kommer ni att märka. Alla är vi vinnare oavsett vad vi har för drömmar och mål!

Vill du ha hjälp med att hitta BALANSEN I LIVET, bli starkare, få bättre hållning, orka mera, bli piggare, springa fortare, bli mer rörlig, gå upp eller ner i vikt eller få en kick i rumpan att komma igång och hitta rutinen runt din träning?

Ta kontakt med mig, jag hjälper dig mer än gärna. Och jag lovar dig att vi kommer att ha roligt under tiden!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.